MUSIKALVECKOR

Fysatan i helvete vad jag njuter av musikalveckorna. Rena rama fröjden att
gå till skolan bara för att det är så jädra kul


YOU'RE THE VOICE

Livet leker för Fanny Olsson! Har skaffat mig ett nytt schysst ljust hårsvall, var på en supersöt tjejkväll igår med saknade brudar, snön börjar smälta och vårkänslan kryper fram, jag älskar 80tals musik och allt är bara allmänt bra. Snart är det skola igen också, men inte är det vanliga lektioner inte. Musikalveckor vi kör.
 
 
 
 
 
 

HEJ HEJ HEJ

Tjänare. Här sitter jag i min tjockis till pojkväns säng med en dator i knäet. Idag ska vi köra på lite halvdant lan. Lol, sims och så. Fett va? 
Känner att jag spenderar lovet på bästa sätt faktiskt; en massa sovande, slappande och filmer med pojken min. Ett lov ska icke spenderas på annat sätt. Okej Ebba? Inte vakna vid 8 på morgonen eller så, så fuck you med din morgonpromenad. Hihi. 
Jaja hej med er

ONSDAGKVÄLL

        
        

 
Lite bilder från min instagram, där jag kallar mig fannyhej. Följ följ följ! På den första bilden kan ni se min namnsdagspresent, en fet jävla Uggla-tröja!! (Är dock fortfarande lite sur över att mina föräldrar går och ser Magnus Uggla, UTAN mig.)
 
Nu är den fruktade onsdagen som daskade mig i pannan med ett stort prov och en smutsig inlämning över. Tack Gud, nu andas jag ut utan läxor och stress. Kör två dagar till och sedan är det lov, åh så skönt det ska bli. Skoltröttheten tar kål på mig. 
Annars idag, fick kärt sällskap av Saga & Malin en sväng på stan. En ny tröja, och ett par nya trosor så var Fanny bunny nöjd!
Får inte glömma att det är alla hjärtans dag imorgon också, ska jag fira lite smått med min allra käresta Albert. Känns som om det passar bra med tanke på att han är mitt lilla hjärtegull. Jag älskar dig så oerhört mycket älskling. 

Nu ska jag läsa lite. Fred 

EL&ENERGI

 
Så ful och glad på samma gång! 
Nationella idag igen, gick piss. Vill inte ens skriva om det. Annars har jag sökt gymnasie idag också! Blir el & energi-programmet för min del, och det känns hur bra som helst. Ska gå i min brors fotspår, få ett grymt elektrikerjobb och tjäna fett med cash. 
Jaja nog om skolan, det är för fasen fredag och jag drar till min bäbis och sover där hela helgen. 

NATIONELLA

 
Sådär kände jag mig idag, trött och kluven efter mitt allra första nationella prov.
Jag skriver inte så ofta här inte, har fullt upp med plugg, pojkvännen, och även dessa fruktade nationella prov. Yes, drog igång med det första idag, och förvånansvärt nog känns det bra. Känns som jag gjorde skapligt bra ifrån mig i alla fall. Annars är det en massa andra läxor & prov nu också, på en och samma gång. Har bestämt mig för att köra fullt ut de här två sista veckorna, pusta ut för ett kort vinterlov och sedan njuta av musikalveckorna som kommer därefter. Fett av mig. 

2 FEBRUARI

Texas Chainsaw Massacre - värd film att se, om du ser den i 3d. Och om du vill kräkas och skita ner dig på samma gång. Fick alltså en bra start på februari månad med Albert, Linnea och Sebastian. Vilka människor det där är...
Japp, fredagskvällen var kul, lördagskvällen blir ful. Hemma, ensam, skära mig, se på melloskitfestivalen, dö, sova. 
 
Någon bild har jag inte heller, så ni får faktiskt nöja er med den urtråkiga texten om ingenting. Puss.

RSS 2.0