RÖDING

 
Idag var jag ganska så röd. Röd, glad & bekymrad över den där tobaks-föreläsningen vi fick lyssna på i skolan. Sköljde dock bort den bekymmerheten med lite sällsis av Rasmus, gåendes & pratandes runt omkring på det julutsmycknings-sprängda torget. Sådant som är mysigt. 
(Sitter och längtar ihjäl mig till Håkan den 20/12!!!!)

HON DU ÄLSKADE EN GÅNG

 
 

GLITTER

 
Gud så mysigt att komma hem till detta glitterbeklädda hus. Nästan som att kliva in i en disneysaga (Mamma, har du inte överdrivit en aning?) Haha nej då, jag tycker mycket om det här. Julkänslan smyger sig fram, det enda som fattas är snö vilket jag önskar att få sprakandes på backen på min födelsedag. 

LÖRDAG

 
Lördags-skola, men ändå helt okej kul. Fick ju feta tröjor att reppa ktc med, & fixa ihop en lampsladd - inte heller att klaga på. Och så blir vi fadderuttan lediga på måndag! 
...Visst är de stiliga, mina kära klasskamrater? 

BLUE

 
Spejsad som jag är provade jag blått läppstift häromdagen (hur ballt?!), fick inspiration från Känn ingen sorg (som kom ut i veckan!!!! iiiih) och har nu
bestämt mig för att bära detta udda, unika, spejsade läppstift under nyårsafton. Yes sir.

NORRKÖPING

 
Denna tisdag fick hela El-programmet skippa lektionerna och dra till Norrköping ihop. Hamnade på visualiseringscentret där och fick se en häftig film om rymden (man fick se häftig ut med 3D-glajjorna som ett plus också). Ja, den här dagen har varit bra fast samtidigt rätt seg, har nämligen gått och blivit krasslig i halsen. Fick i alla fall sluta två timmar tidigare än vanligtvis. Yay!
Nu får jag sitta och må bra utan plugg i skallen. - bara en kopp te och en chokladbit. 

17

 
2 veckor kvar till December (och min födelsedag iiih) 

INNAN VI SUDDAS UT

 
Tipsar er om att kolla in Adams-Ray's nya album "Innan vi suddas ut". Mycket fint tycker jag.
Idag har jag sett Tallås musikal, finfikat med Albert och pluggat. Massor med pluggat.

ONSDAG

 
Den här onsdagen har enbart bestått av förberedande inför mekatronik-provet på fredag, läsning till engelskan (underbar bok dock), så idag känner jag mig som en krigare. Och imorgon ska jag känna mig som en krigare igen, dvs plugga ännu mer. Heja mig! 

DESTRUCTION OF THE PATRIARCHY

 
Åh min gud, vad det vore att ha den här i garderoben min....

11/11

 
 
För att jag hittade mig själv i honom. För att han alltid tar fram mina bästa sidor. För att han alltid ser det bra hos mig trots att han sett allt det fula. För att han aldrig tvekar på mig. För att han får mig att känna mig trygg. För att han alltid kramar om mig om nätterna. För att han alltid får mig att må bra. För att han överraskar mig med allt möjligt fint. För att han gör allt för att jag ska ha det så bra som möjligt. För att han alltid lyssnar och ställer upp. För att han viskar "sov gott min ängel" varje gång innan vi ska sova. För att han aldrig någonsin skulle svika mig. För att han är världens bästa.
 
Let's be nothing, I heard it lasts forever.
Jag älskar dig Albert

1 ÅR

 
Såhär såg det ut när jag och Albert for till Södertälje & Stockholm för att fira 1 år tillsammans. 
DU ÄR BÄST ALBERT. FÖRALLTID VI.

FREDAG

 
Fredag (äntligen), och jag längtar som en tok inför morgondagen. Två dagar i Stockholm med min älskling, kan det bli bättre? Det känns både sjukt och underbart att vi varit tillsammans i ett år nu, tiden har gått så fort och jag har aldrig någonsin varit lyckligare som jag varit och är med honom. Han är bäst. 
Dags att lägga sig, tåget går redan 09.11 imorgon! Ni alla får ha det bra. 

F I G H T

 
 
(Har ändrat en del i bloggen och känner mig rätt så nöjd.större bilder är ett plusplusplus.)
 
 
 

Datorteknik i bästa form

 

6/11/13

 
 Min mysiga karl i mitt mysiga rum. 
Jag är så glad för stunden, lycklig över vad jag har. 
I helgen tar jag och Albert tåget mot både Södertälje och Stockholm för en tripp till Tom Tits och en natt i storstaden på ett fyrstjärnigt hotell för att fira vår 1-årsdag. Bara han & jag. Föralltid han & jag. 

 
 

Why we need feminism

 
Detta får mig alldeles tårögd. 
 

november

 
Här har inte många ord skrivits under lovet - jag har helt enkelt varit upptagen med att vara lat. Till störst del har jag alltså sovit eller kollat A.A eller bara legat i sängen under lovet. Och kan ni gissa hur skönt det har varit??? 
Fast jag har även gjort en hel del bra grejor. Jag har hängt med vänner, jag har beställt en RIKTIG fanny-klänning, jag har fått acne runt munnen (nja inte riktigt, men en massa finnar i alla fall), jag har varit på Halloween-fest, jag har varit på loppis, och jag har befunnit mig i kyrkan för skönsång av Carin (så sjutusans duktig!!!). 
I onsdags firade jag Alberts 20-årsdag med att väcka han med frukost på sängen och en "tårta" med ljus som brann fint. Jag fick även äntligen berätta att han & jag ska se Håkan Hellström tillsammans i december!!<3<3<3 (Grattis igen Albert, jag älskar dig!! Puss puss puss) 
 
 
 

RSS 2.0