Inför höstlovet

Efter 13.25 imorgon, tar jag lov. Hela skoldagen kommer jag se ut såhär:
 
 
När väl skoldagen är slut kommer jag känna såhär:
 
 
Sen kommer jag springa ut såhär:
 
 
Och färdas hemmåt såhär:
 
 
Jag kommer vara uppe hela natten såhär:
 
 
Och älska livet såhär:
 
 
Det här kanske blev lite överdrivet, men det här lovet kommer så bli jävlars bra så jag känner faktiskt som så. En dag till, heja heja heja!!

Liten tanke-delare

Det bästa som finns är att läsa. Att hamna i en annan värld och dela känslor med den här personen i boken som faktiskt inte finns men ändå gör det. Jag älskar det. Och att läsa är det jag gjort ikväll, läst klart boken som skulle vara klar om fyra veckor. Känner mig före och känner mig som en plugghäst.
Annars har jag normalt varit i skolan idag, fyllt på burken med en gnutta el-kunskap i. Jag kan verkligen jämföra mig med en burk. Den har lite lite kunskap i sig, väntar på att bli fylld så jag kan bli en riktig elektriker. Lång tid ditåt.
Jag längtar till så mycket. Jag är verkligen fylld av en massa längtan; till Alberts födelsedag, till Halloween, till min födelsedag, till Julafton, till Nyår, till min och Alberts ett-årsdag, till vuxenlivet, till att få börja jobba och skapa mig ett eget liv som jag drömt om. 
Vilken tanke-delare det här blev. Hoppas ni njöt av vad som kretsar i mitt dumma huvud. 
Här är jag och tre bra från min klass. Ja. 
 
 

Shine bright

 
Ännu en helg har flygit förbi i raskaste takt, jag har dock hunnit med lite bra grejs. Jag har för det första firat Ebbas 17-årsdag med familjen i fredags, blivit bjuden på tacos och tjattrat. I lördags drog jag med mig Albert ner på torget för att chockerande nog möta mycket människor med stora leenden på sina läppar. Vet inte riktigt varför, men alla såg så glada och goa ut att min dag blev mycket bättre! Köpte lite flax till Halloween och skyndade hemmåt för en dusch innan jag drog till Ebbas lägenhet för att laga mat med henne till kvällen då jag & fler tjejer skulle fira henne också. Det var så trevligt så. Får inte glömma att nämna min kära pojkvän också, som gör mina helger så jävla underbara bara genom att krama om mig på nätterna. Bäst är du Albert. 

17 okt

 
Här har jag inte synts på ett tag. Har varit allt för upptagen med läxor, prov, inlämningar och allt däremellan. 
Också, njutit av hösten och dess fina färger & former, åkt kickbike för nostalgins skull, fotat lite grann (inte tillräckligt dock), lyssnat till Erik Hassle för han är bra, ikväll tagit en regnig promenad för att sedan dricka en skön kopp te, och inte så mycket mer än så. Skolan har liksom tagit över mig. 

Du bara låtsas som det regnar

 
 
Jag längtar så mycket till December. Snö, födelsedag, julafton, nyårsafton. Den där känslan man får under den tiden av året. Ååh. 
(Skönt med ledig dag imorgon!wohooo!)
 

Vackra höst

 
Susa på cykeln med Veronica Maggio eller Håkan Hellström i lurarna, med löv yrandes omkring en. Hösten är så vacker, luften är så frisk och allt blir så mysigt. 

Allt e för bra nu

Vilken bra helg jag haft! 
I fredags skrev jag det där jävla provet jag pluggat stenhårt med den veckan, och klarade det galant. När vi gick igenom provet efteråt fick jag till och med en applåd av min lärare för en uppgift jag gjort lite "extra" klurigt (!!!!!!!). Firade min framgång med restaurang-käk ihop med några gamla bönder från Bie. Ebba, Elise, Moa, Felicia & Julia. Gud så kul vi hade åt alla dessa minnen vi har tillsammans. Kändes super att få träffa dom igen!
Resten av helgen har jag faktiskt bara legat i en soffa, kollat film, spelat GTA och ätit en hel del. Kände att jag ville ha luuugna dagar utan ett skit i schemat. 
 
 

Feminism är varje dag

"Feminism är varje dag. För allihopa. Hela tiden. Det du kände på förskolan när du tillsammans med dina kompisar fick stanna kvar och plocka i ordning efter killarna som likt en stor brölande klunga tryckte sig ut genom klassrumsdörren, det är viktigt. Det du känner när du på klassfesten tvingas in i ett rum av två killar som tar på dina bröst mot din vilja, det är viktigt. Den orättvisa du känner över att inte få gråta när ditt knä skrapas upp på vass grus för att ”killar får för fan inte lipa”, det är viktigt. Det du känner när ett okänt gäng på stan vänder sig om och skriker att du är en tjock jävla hora, det är viktigt. Den sorg du känner, i ditt hjärta, när de andra killarna kallar dig hästbög för att du älskar att rida och inte spela fotboll, det är viktigt. När du gör allt för att undvika duscha med dina klasskamrater för att någon sagt att du har äckliga blygdläppar som hänger utanför, det är viktigt. Det är så jävla viktigt. Och det är feminism. Att bli accepterad och aldrig kränkt utifrån ditt kön."
 
Emelie Eriksson är likt förbaskat bra. (enblommigtekopp.blogg.se) 

"We don't need no education"

Okej, Mekatroniken börjar sakta sluka mig hel. Kan inte vänta tills provet är över imorgon och jag får gå hem och ÄNTLIGEN kunna slappna av för en gångs skull. Slänga mig på sängen, ta en varm skön dusch, gå på en liten "återträff" med gamla bietjejer, och njuta av att äntligen få bort provet ifrån huvudet och bara tänka på hur skönt det ska bli med helg. Som sagt, kan inte vänta. 
Men det är fortfarande torsdagkväll, så tillbaka till Kirchhoff och hans förbannade strömlag. (Känner lite som i Pink Floyds text "We don't need no education, teacher leave us kids alone" Puh)
Bilder har jag heller inga, för inspirationen ligger nere på noll. Ska försöka fota lite imorgon eller någon annan dag. Jajaja bubbelbabbel, hejdå!

RSS 2.0