i'm in love with judas

       
       
tryck på någon av bilderna


silly really


snygg snygg snygg

tog den här dagen åt lurkning (trött som fan), men även lite röjning i rummet.öppna en byrålåda i mitt rum nu, finfint jag lovar. håller nu på att packa för tre dagar hos världens finaste morfar och mormor med bebbi. dom två är saknade. vi hörs efter lördag eller så. peaceout


juni 28 2011

dagen blev bättre än bäst, precis som väntat. lite små problem dök upp under transporten till gröna lund, men vi klarade oss finfint och kom tillslut fram efter en del konversationer med dryyyga chaufförer. men, jag åkte det mesta, även de "värre". extreame, insane, katapulten. jag älskade de! underbaart. (dock fick inte med linnea upp i insane den tönten, KÄNN DIG TRÄFFAD ÄLSKLING <3) vädret ska man ju egentligen inte klaga på, men värmen tog kål på oss i alla köar och sådant! blev riktigt lökigt tillslut... tog mig en skön, välbehövd dusch nu såhär på kvällskvisten. nu tackar jag för mig med tre sista ord; jag älskar glass.


+ linneaaa, fotografen
ni är världsbäst idioter ♥


lovely cash

taggar gärnet till att gå upp vid 7.00 imorgon!! faktiskt. kommer bli så sjukt roligt att dra iväg till grönan imorgon med en drös av underbara vänner. (även fast man är aningen nervös över hur insane-åkturen kommer gå.. mycket skrik blir det nog i alla fall).har precis fixat klart mitt pick & pack som bärs med imorgon till huvudstaden, så nu är det bara att invänta morgondagen! hihi

 
fint generösa föräldrar man har, caaatshing!


remind me of us

tillbringat min dag med ebba. en stund i solen som äntligen gav med sig idag, men en varsinn glass. det är grejer det! annars har vi lurkat framför film & tv.
annars , är humöret på topp iomed att världens bästa liga drar mot stockholm på tisdag och har en fin dag på gröna lund tillsammans! längtar som en tok måste jag säga.
nej nu tackar jag för mig och släcker lampan efter en avslutande film tillsammans med mami & papi! haa're
gift dig med mig| Så sjung för allt du är värd i världens kallaste värld, jag snackar inte om vädret.ta reda på vem du är, gör nåt du kallar ditt verk, det kommer alltid vara med dig.och sjung för att du är kär, för allt vad tyglarna bär, du vet väl att du är värd det.sjung om allt som du bär inom och utom din själ, Kompis jag tycker det klär dig |


brister & ånger

blev en riktigt bra midsommar även detta år hos familjen nybergs (trots det förjävliga vädret), med andra sjukt bra människor !! god mat, skratt, prat & film. trevligt vare!
skapligt trött idag, ändå blir man väckt tidiiiigt för att dra iväg mot lager 157. fick med mig tre finfina plagg hem i alla fall! får se vad jag hittar på nu, kanske tar mig en tupplur ... (?)
från igår, snott från feeeeelicia


nevermind| I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you too. Don't forget me, I beg |


sweep me away

har gått och blivit riktigt filmgalen tror jag! även när jag träffade bettan en stund på eftermiddagen glodde vi på film, med en smoothie i våra händer, muuuuums . har precis käkat lite tacos efter en dusch, ska nu invänta midsommar imorgon med ännu en rulle! även detta år firas midsommar hos ollee , suuuuuper! peaace


 
midsommar 10


kärlek till er


22Sicken härlig kväll det blev igår! Till firande av vår fina prinsessa här uppe bjöds det på gooood pannkakstårta + tappert spelande på etoy! Bettan har lovat mig att skicka över lite bilder från kvällen, så det läggs upp här senare ikväll tror jag!
Efteråt drog linnea med mig hem. Vi tog en liten promenix och sen softade vi i fönstret. Haha. Idag har jag haft sådär tråkigt som jag haft nästan alla dagar den senaste veckan. usch!  


ha den äran14 år. grattis, jag älskar dig.


kling, kling!

Ett bra avslut fick jag i alla fall till på denna dag. Tillsammans med en glad bästavän framför en film. Kan också med stolthet säga att jag nyss lärt mig knäppa med fingrarna, hihi! Ska nog släcka nu, innan jag somnar med datorn i knäet. Det ogillar min moder ... natti natti people!


kär i dessa söton


uttråkad flicka

Ännu en dag spendered i mitt rum framför olika filmer. Roligt? Nah inte så värst. Om vädret bara kunde ge sig och erbjuda lite sol så skulle jag vara nöjd. Får hoppas att den kikar fram imorgon då jag, linnea & mallan brallan drar och söker efter present till bettsoe som om två dagar "tar ett steg högre upp på sin åldersstege", som hon uttryckte det!


de va inte igår... så fina vi var


rainbow faces

Bestämde mig för att vara social med föräldrarna denna kväll, så jag bänkade mig i soffan tillsammans med dom framför Buried. Jobbig, hemsk & mycket tråkig film. Rekomenderas icke! Ska avsluta min softar-dag med ännu en film. Tredje för idag. Haha vilket liv.. nääär ska nått händaaa, det är ju sommarlov för fasen!


new

Blev ett misstag med den gamla bloggen, menmen. Inget att göra åt, nu hittas jag istället här!


RSS 2.0