NYÅR


år 2012

Ja hörreni, imorgon tackar vi 2012 hej och godnatt. Vilket jävla år, jag har varit med om det värsta samt det bästa som någonsin hänt i mitt liv. Ni ska få en liten, kort, ful summering;
 


Ja, som sagt så har 2012 varit ett sjuhelvetes år. Men bra har jag haft det trots allt, dock så kommer 2013 slå allt, är helt bombsäker på att det blir mitt allra finaste år. 
Imorgon firar jag in det nya året med vänner, musik, hysteri och olika bravader. Tokbra!
Gott nytt år på er! 
 
 

marenhäng

Annandagen, och jag befinner mig i maren med en ful alban som bör skjutas.
Morfar & mormor, ni är så rara. (blev inte tvingad till att skriva något om dom, nejnej inte alls)
Pusshejdå

CHRISTMAS EVE


christmas lights

 
Beautiful lights (skriver det på engelska för att svenskan förstör det fina i dom orden), mysig tröja, tuttar, min vackra pojkvän vid min sida, julmusik, julskinka, rött nagellack och så vidare. Så väntar jag in julafton (IMORGON, FAN TAGGAAAA RÅÅÅÅÅÅ!!! TAGGA TAGGA! JULKLAPPAR BROOOOR). Ja, finaste dagen på året är kommen.
We wish you a merry christmas. Ha det fint vänner och idioter! Puss

den vackraste jag mött

Du är den vackraste jag mött
Inte påmålad och falsk som andra
Du har väckt upp det jag trott var dött
Och när du har mig, när jag tar dig
Din hungrande kropp får frid, bortom all rum och tid
 

på min vägg

 
Nu har jag fina människor med mig varje dag! (påminvägg) 
 
 

staden som lyser för oss

Blev som så att jag sov hos Albert igår natt, och jisses vad trött jag var idag. Gick runt och tänkte "jag vill dö" allt för många gånger! Har ni tänkt på att man oftast säger jag vill dö när man egentligen bara vill sova? Haha jaja. Vet ni? Jag har äntligen fått tillbaka julkänslan, den försvann helt plötsligt sådär för några veckor sen. Men en julfilm, och plask så var den tillbaka! Hihi så mysigt. Bara 6 dagar kvar nu! 2good2betrue. (Fastallrabästakänslanärjuattdetsnartärjullovochmanfårsovahurjävlamycketmanvill) Hejdå!
 

bitches love cake

Och så var helgen slut, helt sådär i ett nafs bara. Usch. Men bra har jag allt haft det! Sovit med Albert, med hög betoning på sovit. 12 timmar sov vi i lördags, men det kanske behövdes med tanke på att jag somnat på skolbänken på tok för ofta den här veckan, fyfy. Förresten, jag älskar Borgore. Min gud. Min glädje. Min man (ta inte illa upp albert, jag älskar dig mer). Och nu känner jag att städar-Fanny kryper fram inom mig. Måste.Städa.Måste.Måste.Måste. Hejdå

det bästa ämnet i skolan att presentera

 
Hippie woodstock festival. Tänk om man hade levt då, fysatan 
FINTFINTFINTFINTFINTFINTFINTFINT HEJDÅ

love until we bleed

 
Jag ursäktar för en tråkig design, men jag var så trött på den gamla att jag vart spyfärdig och bara ville ändra. Så fick det bli! Och jag ber också om ursäkt för att min blogg är så jädrans tråkig, ska försöka ändra på det och skriva lite intressant skit istället. Kanske lite poesi, lite tankar om Sveriges politik, lite matlagningstips, och sånt där! Haha jag skulle kunna försöka, men det lär antagligen inte bli någon förändring. Jajaja, nog om det. Vad har jag gjort idag? Jag gick till skolan efter en långhelg och dog några gånger under dagen med tankar på hur tråkigt det faktiskt är i skolan. Drog sen till Albert och hade det bra (att vi har en månad idag kan jag nämna igen, ih grattis till oss). Och i just denna stund, ligger jag i sängen och längtar till jul. Blir den finaste julen någonsin tror jag. Bara två veckor, och sen jävlar! Nej nu behöver jag sova, nattinatter! 
 
 

en månad

Jag är så lycklig med dig. Du är bäst, och vi är bäst. 

A la Stockholm

En fantastisk, oförglömlig, tokig resa till Stockholm med bästa vännen i världen. Lite bilder från det, och mer har jag faktiskt inte att säga. Tack som fan för allt Linnea, du är alldeles guldvärd

fångat en dröm

Ja, det där är jag (som förövrigt känner mig galen och redo för att hoppa, dansa och slå folk) och min fina drömfångare. Som jag älskar och dyrkar. 
Tröjan som ni säkert la märke till, som är asball osv, tillhör min fina pojkvän, och just den tröjan sitter jag och myser i nu efter en brabra dag. Käkade thaimat med Rasmus, Emilia & Albert, lite av en parmiddag kan man säga. Fett feta fetvänner jag har! Annars taggar jag helgen något otroligt, ska spendera varje litet öre jag fick i present på kläder i Stockholm, och knäppa en massa bilder från skyviewen, och bara njuta av att vara där, med min allra bästevän. Nu ska jag gå till kojs och läsa en del i religionsboken. Pusstjahejbye!

femton feta unga år

 
Nu är jag också 15 hela barre!! Med en såndär kamerabebis jag alltid velat ha (mina föräldrar är bäst osv), lyckan i behåll och med en fet resa till Stockholm för skyview från Globen med Linnea i helgen!! Åh så bra det känns att vara straffmyndig, byxmyndig och allt det där. Men nu är min cykla utan hjälm-dag över. Och jag är så satans glad. Hejssvejs!

månaden av månaderna

 
1 december, finaste månaden på året är kommen. Älskar allt som livet ger just nu, snö, juleljus, vinter och en världsfin pojkvän vid min sida. Och imorgon är den stora dagen här, min 15-årsdag!
Igår drog jag på lite av en fest och spenderade fredagskvällen där, och glömde ångesten över den hårda veckan som gått och allt äckligt plugg jag utsatts för. Albert stannade över natten, och ska bo här tills måndag (då vi har studiedag, woop woop) Pizza, levande ljus, film, chips och såntdär fint skit. 
Ja ni, sammanfattning av det här inlägget; Jag är så sjukt lycklig

RSS 2.0