snow is falling all around you

 
Snön är här!! Och det gör mig så barnsligt lycklig i hela kroppen. Lika barnsligt lycklig som att slicka rent sleven från chokladbollssmet, som jag gjorde idag när jag & Albert bakade med en varsinn kopp kaffe. Vuxet och barnsligt på samma gång. Kan ju förfan inte bli bättre!
Imorgon ska jag ta mig en julfika med Linnea, världens bästa vän. Allt är så bra nu. 

snö & glitter

Bloggen sjunker mer & mer åt sidan, ber om ursäkt för det. Ni måste vara helt förstörda utan mina ord här... Och eran undran över vad jag egentligen gör kväver er. Som sagt, jag ber om ursäkt. Nej men vad jag gör jag? Jag är med Albert dagarna i ända, sov där hela helgen och hängde en del på lokstallarna. Annars hade vi mest gjort bo i sängen. Men helgen är över och det är måndag ännu en gång, ångesten kommer direkt måste jag säga. Fuckainaandschool. Behöver nog dö ett tag, komma ifrån alla läxor, allt ansvar och alla krav. Yes, dö behöver jag. Eller kanske bara sova. Låter bättre, så det kör vi på! Godnatt individer där ute!
 
Och jag har fortfarande inga bilder. Men eftersom mitt julsug är högre än någonsin delar jag med mig av lite äldre bilder med snö och glitter. 
(fyller om 6 dagar, taggarååå)
 

förlorad

Vilken bra dag det här har varit! Kort skoldag till att börja med, dock dum mat i kupolen vilket drog ner mitt humör en aning. Annars har jag ägnat onsdagen som barnvakt åt Benjamin med Albert, Philip och Denis. Den där ungen alltså, för söt för att vara sann! Fick till och med några pussar utav honom, hihi. Moderskänsla warrap!
Nej hörreni, över till fysikboken för att läsa lite sidor för morgondagens läxa. Älskar att vara tillbaka i skolan igen :D
 
Några bilder har jag inte heller, så jag valde den här vackra. Bara för att, den är vacker. Vackert. A juste.

dear monday

Måndag, måndag. Fast jag hade ingen sånhär fuck off and die monday-känsla idag, för jag stannade hemma. Dock med hosta och en slemmig hals. Inte det bästa det heller kanske, men Albert dök upp med godis, chips & cola (så underbart fin som han är) och gjorde allt bättre. Bästa du! ♥ 
Får se om jag pallrar mig iväg imorgon, nu tänker jag i alla fall plugga. Eller inte.
 
Btw kolla hur mysigt jag gjort mitt rum! Lever ett liv fullt av ljus och lycka. Poesi och drömmar. Hejdå!

if we kiss there will be no turning back, it's a fact, troubles wait for us now


love makes you stupid

Här har det stått tomt ett tag...
Men så blir det med plugg, vänner och annat krimskrams. 
Den här kvällen i alla fall besökte jag katrineholms biograf med Linnea för att se Breaking Dawn part 2. Inte så värst taggade, utan det var lite mer som Linnea sa: "Skönt att äntligen filmerna är slut och man kan slippa skiten" Jepp, bara tvångstankar om att se dom där på bio. Tradition ju. Haha blev så jävla besviken dock, skulle ju vara ett episkt, otroligt, galet bra slut på hela sagan. Men filmen var så dålig att jag fick lust att kräkas. 100 spänn åt helvete.
Jaja, ska nog gosa ner mig i sängen nu. Au revoir
 

morfar

 
Hälsade på jordens bästa, finaste morfar på sjukan idag. Och jag vet ju hur glad han blir när jag skriver på min blogg. Så nu vill jag bara skriva till dig morfar, att jag tänker på dig och att jag älskar dig. Du är så stark & bra! Pussar och kramar. 

run away with me

 
Det känns som om jag lärt mig mycket idag.
1. Skoldagar känns så otroligt ovärda när man har vikarier varje lektion
2. Cola och chokladglass går inte ihop 
3. Slutligen så har jag lärt mig hur man rakar benen på bästa sätt så dom blir extra fucking lena(kännsbra)
 
Ja, tre saker är mer än ingenting i alla fall! Annars har jag bara degat framför skräckfilmer med Linnea och Albert idag. Och tänkt på snö och jul och min födelsedag och glitter och glädje. Är man knäpp om man redan drar igång julmusik och tänder ett par ljus? Ja, det tror jag nog. Men who the hell gives a fuck
 
 
 

söndagsfnissochångest

 
Då har höstlovet dragit ihop sig mot sitt slut och det är skola imorgon. Jamen det är ju alldeles underbart!
(Eller? apsighalghapghj)

hello november

 
November, please be awesome, please be nice to me, please be good och allt det där. 
Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag fyller (iiiiiihhh fram med barnet inom mig eeehh) 
Ikväll ska jag vara en del av ett grabbgäng och chilla järnet. 
Jag är cool
Bara lite fakta såhär. Hejdå hejdå!

RSS 2.0