30 dec

 
Imorgon är det nyårsafton. Va?
Just nu ligger jag i soffan ihop med Albert, efter en dag på torget ihop med Ebba, Nellie, Julia & Frida. När jag kom hit med bussen blev jag glatt överraskad av en fin tacos-middag med ljus och gott. Så underbar han är, min Albert. 
Jag tänkte skriva ihop en liten summering kring 2013, men det får vänta tills efter nyårsafton. Finns liksom ingen rast, ingen ro. 
Och där ovanför ser ni mig, någon alldeles vanlig datortekniks-lektion.

lockar

 

julafton 2013

 
Hade en urmysig julafton tillsammans med familjen, många bra julklappar & 3500:- rakt ner i plånkan. Tackar er alla så hjärtligt. Julmat, kalle anka, cheesecake, paketleken, geni med mer - urmysigt som sagt.
Om några dagar är det nyår, ett nytt år. Vart tog 2013 vägen egentligen? Allt har gått så fort att jag inte hunnit med, och nu är det helt plötslgt slutet & början. Det är galet.

VINYL-PRYTT

 

TEE'S

 
 

HÅKAN HELLSTRÖM 20/12

Gårdagen var en av de bästa dagarna i mitt liv. (Bortsett från att en idiot på bussen skrek "Sluta bete dig som en kvinna!!!" Hat.) I alla fall, tog tåget med Albert till Hallsberg, byte där till tåg mot Örebro - där vi hamnade på en skön thai-restaurang.
 
 
Därefter fann vi Coventum Kongress, där resten av eftermiddagen/kvällen skulle utspela sig. Rätt snyggt faktiskt.
 
 
Där köade vi i ca 3 timmar, i outhärdlig kyla som fick all min stryka i händerna att försvinna bort. Usch vad det var hemskt. (Träffade även Matilda & Ebba där som vi alltså köade med)
 
 
Efter dom 3 kalla timmarna kom vi alltså in, och jag kände hur hela min kropp nästan smälte tillbaka till den vanliga temperaturen. En till timme där inne vid scenen och sen steg han in på scenen, Håkan Hellström. 
 
 
Jag fick inte EN bra, skarp, klar bild vilket jag skyller på hur han öste runt på scenen & hur mycket jag hoppade och skakade. Jag var så full av känslor igår kväll, som jag skrev på Instagram - Håkan stal mitt hjärta. Jag är helt såld. Vilken jävla konsert. Vilken jävla man. Vilken jävla livemusik. ALLT var så härligt och jag är sjukt lycklig. Tack som fan Håkan. 
Kan inte beskriva bättre, det var så sjutusans bra bara. 

H.H

 
Imorgon, fredag. Satan vilken dröm. 

"säg att du e fri till slut"

 
En kladdkaks-bit och en kopp chailatte på Coffee Lounge unnade jag mig idag efter mitt hårda slit inför provet, som nu är över. Gick nog rätt bra för mig ändå! Bra jobbat Fanny. Stressade sedan runt på stan som ett fån (folk måste trott att jag är galen så många gånger jag gick in och ut i samma affärer) och letade julklappar åt min käre pojke - med bra resultat. Bra jobbat igen Fanny. 
 
Jag är så jävla lycklig bara. Jag ska ju för sjutton gubbar se Håkan Hellström om bara två dagar, och därefter fira julafton med min härliga familj. Hur kan man inte vara lycklig nu liksom? Allt är så fruktansvärt bra.

3 DAGAR


Nu har jag kämpat ett par dagar med Mekatroniken, med att förstå allt som behövs förstå innan provet imorgon. Övat lite inför redovisningen om dialekter som också äger rum imorgon. MEN sen, är det över (för ett par veckor framöver). Tre dagar kvar nu, till jullov och till Håkan Hellström-konserten i Örebro. (KANINTEVÄNTA). 
Och det får heller inte glömmas bort är det bara är en vecka kvar till julafton!!!


VÅR JULGRAN

 
Nu går det ju inte att bli mysigare här hemma!

HELG

 
*Det är helg. *Jullov om en vecka. *Håkan Hellström om en vecka. *Julafton om en vecka & några dagar. 
Jag är glad.

2 BRA VIDEOS

 
 
Vad mer behövs säga om den här magnifikt bra videon?
 
 
 
Och så en bra till, en ironisk en, om hur samhället verkar se på det här med våldtäkt. 

FINASTE DU

 Jag älskar dig, så högt så du hör
 
 

STOCKHOLM

 
- Min helg i fina Stockholm med fina Linnea.
Helgen gick verkligen superfort och plötsligt är jag här hemma igen - i snöbetäckta Katrineholm. Vad har vi hittat på där uppe då? Till störst del har vi ju pratat om en hel del som blivit bortglömt under tiden vi varit ifrån varandra, men vi har även shoppat en smula, fikat med Linneas vänner därifrån (skittrevliga människor), åkt tunnelbana så in i satan, käkat tacos ihop med Felicia och röjt runt. Har haft det så bra så. 

LILY ALLEN

You're not a size six and you're not good-looking. Well, you better be rich, or be real good at cooking. You should probably lose some weight, cause we can't see your bones. You should probably fix your face or you'll end up on your own. Don't you want to have somebody who objectifies you? Have you thought about your butt, who's gonna tear it in two? We've never had it so good, uh huh? We're out of the woods and if you can't detect the sracasm, you've misunderstood.
It's hard out here for a bitch.
 
Lily Allen - Hard out here 
 
 
Älskade det här också:
 
 
 


R.I.P

 
Stora hjälte

HELGEN

 
Längtar så mycket till imorgon. 16.22 går nämligen tåget här ifrån Katrineholm bort till Linnea i Stockholm. Ska tillbringa mina helgdagar där uppe med henne nämligen - underbart!!!! Har saknat henne så mycket i veckan att jag inte haft någonstans att ta vägen typ. Shopping, julfirande med hennes storstadsvänninor, Stockholms-promenixer och sådant kommer min helg bestå av, mega mega mega bra!!

ONSDAG

 
I dag är det jag och kapitlen om IP-adresser, default gateway, IPv6, switchar med mer med mer. 
Villinte.

NEW

 
Ännu en alldeles fabulös födelsedagspresent! Bästa mami 

16

 
Äntligen sweet 16.

16 CELEBRATION

 
Vilken fin dag jag har haft! Vart väckt med en trudelutt kallad "Hon är sexton år idag" med min mor och far valsandes in med paket i högar. Har fått så mycket fint + 2000 rakt ner i plånboken - kan man vara lyckligare nu hehe? Sweet sixteen, hejaaa! 

RSS 2.0