Här har du ditt liv i en kokong

 
 
Gud vad bra dom här tjejerna är. Bara sådan musik där samhällskritik faller på plats diggar jag. Och Randiga Rut gör det riktigt snyggt, faktiskt. 

Den här torsdagskvällen satte jag mig i en bil med Robin och färdades längs långa gator till Maren för att hälsa på två gamlingar som var snälla nog att bjuda på mat och en hel del förr-i-världen-prat. Åh vad jag tycker om mina morföräldrar!! 

Cypern

 
Under den senaste veckan har jag befunnit mig vid Medelhavet i tokvarma Cypern. Med ord kan jag inte förklara hur fint jag haft det. För att göra en veckas historia kort; vi har ätit mat i massor, badat tills alla fingrar torkat till små russin, skitit utan att kunna spola ner pappret i toaletten, åkt med en katamaran-båt och vilat med vinden, seglat förbi berömda famagusta-stad, flygit fallskärm efter båt och varit pissrädda, kramats och gosat på ett lyxigt hotellrum, frossat ananas, med mer med mer. Jag var så lycklig. Jag är så lycklig.

L Y C K A

 
Dom senaste dagarna; Albert har äntligen kommit hem till mig igen och jag var så lycklig den stunden att jag både skakade och halvgrät, vilket mamma smygfotade bakom min rygg. Jag fick ett armband av honom med hans bebis-namn fastsatt på, det tycker jag om att ha på armen osåvidare. Jag har tillsammans med honom mest gosat och myst, till exempel med te i högsta hugg klockan sex på morgonen med ljudet av åskar och regn utanför fönstret (så mysi). Jag har även klippt håret lite spontant. 
Imorgon far vi till Cypern, jag, han, mor & far. Kan inte bli bättre. 
 VI HÖRS DÅ!
 
 

(Kom så ska vi) leva livet

 
Hej jag är satans glad och därför vill jag pussa på allt.
- Albert kommer hem om bara några timmar(efter två helvetes veckor utan honom)
- Ebba är bäst
- Jag ska på Gyllene tider den 10nde augusti!!!!! 
- Cypern på fredag
 
Kan livet bli bättre? 
 

07-07

Gårdagen var spännande med jordgubbsplockning, arga människor, bad med kläder på, glada människor, och en för söt katt vid namn Solo. Och idag är jag så glad, så glad. Albert kommer hem imorgon, solen skiner & hon jag saknat för mycket träffar jag idag. Åh VAD JAG ÄR GLAD TRALALA.
 
 

Fuck people

 

The Lone Ranger

Hur längesen var det inte sen man gick på bio? För länge sedan!! Det är ju hur mysigt som helst att sitta där med spränghög volym, stor skärm och en actionkomedi framför sig att knapra på lite godis till. Ja, idag besökte jag faktiskt Katrineholms lilla biograf tillsammans med Vide och såg "The lone Ranger" som förövrigt var sjukt bra!! Tillbringade den återstående kvällen efter filmen med att glida runt över hela stan på Vides moppe och bara känna mig som Stephanie i Grease 2, hon jag alltid ville vara som liten. Hihi det var kul. 
 
Såhär kände jag mig, ganska på pricken:
 

ÅH.JAAAA!!

 

 
 
 

RSS 2.0