"Grill-maskerad"

 
 
Ett par brudar på min veranda, och lördagskvällen är gjord. Vi grillade, vi pratade om svett, vi åt kladdkaka med jordgubbar, vi rockade singstar & hade en superkväll. Ja, detta måste göras om. Bra tjejer det där, som gör mig mycket glad.

Femtio nyanser av mörker

Såhär har jag suttit hela dagen och bara slukat den andra boken i Femti-trilogin. Dom är så mirakulösa dom här böckerna, så attans mirakulösa. Förtrollande. Och, jag saknar min egna Mr. Grey, som man kan kalla Mr. Emini.
Men jag har även staplat ut i det gråa svettas-vädret idag, för att köpa mig en bh på H&M. Nu är jag nöjd och glad. Och jag tänker läsa mer i mirakelboken. 
 

Kolla in! Kolla in! Kolla in!

Ja kolla in mitt hår! Snart nere vid rumpan, gud vad roligt! Så roligt att jag var tvungen att ta kort på det och dela med mig av det. Yesyes!
 

||||

 
 

Från Maren

 
Några bilder jag tog under mina & Alberts dagar ute i Maren hos mina älskade morföräldrar. 
Jag har haft det så bra, så bra. Känt mig som en riktig lantlisa och älskat det fullt ut, det är som en annan värld därborta, en bättre. 
Men nu är jag åter hemma igen och ska snart ut i solen och träffa Linnea linslus! Bra det med alltså

Student

 
Gratulerar till Kevin, Matilda, Emma och alla gamla fina biebor!! 

Sommarlov & regn

Då har sommarlovet dragit igång och vädergudarna bjuder på regn, lite halvtrist. Jag har i alla fall räknat ihop mina betygspoäng till 252,5 vilket känns jädra bra! Intagningspoängen till El-programmet är 170 så jag är väl ganska säkert intagen. Man får hoppas det då jag glömt välja andra och tredjehandsval hehe.
Imorgon är det studenternas dag, så då får jag fira brodern min & även kusinen min. På söndag drar jag härifrån mot Maren i några dagar med Albert för att ha några sista ensamma dagar ihop innan han far iväg till Kosovo i två veckor, ajaj. 

Tog en bild från då klassen var i Stockholm och hälsade på hos Riksdagen. Lite sommarstuk nu i regnet
 

9B

 
Klassen med sämst närvaro på 30 år, det är 9B det. Bästa. Gud vad jag kommer sakna er allihopa.

Skolavslutning 2013

 
 

Avslutningsmiddagen 2013

 
 
 

Den första juni

På detta vackra vis kan det se ut när man firar in sommaren med ett gäng flickor den första juni 2013. 
Hela dagen i överhuvudtaget var fin, jag vaknade upp med Albert vid min sida och följde med honom och mamma till Norrköping där jag hittade en drös med fina kläder att pryda kroppen med. Sommarkläder äntligen. Jag kom sedan hem för att äta god mat och baka till kvällen som utspelade sig hos Saga. Det var så bra där, flickorna är så bra. Vi åt massa gott, skrattade, pratade och badade i den där 30 graders varma, härliga poolen och lirade volleyboll där i. Åh vad fint det var. 
Denna söndag blev mina föräldrar hembjudna till Alberts föräldrar, och nu har de äntligen träffats, vilket känns otroligt bra! Imorgon är det måndag, men ingen söndagsångest finns här inte. Lektionerna lär mest bjuda på fika eller mysiga diskussioner, vilket jag inte kan klaga på! 

Fredagen

 
Fredagen i bildform; Solig promenad, Glass, Salladsmiddag, Blå himmel, Nattdopp. 

RSS 2.0