dag 4 - bästa platsen på jorden

Jag är fortfarande i sökandet efter "drömstaden", "kärleksstaden", "favoritstaden" och "staden-jag-vill-bo-i-staden".
Men bästa platsen på jorden är nog i Alberts famn, där jag kan ligga och känna mig liten, och bara andas in världens finaste människa som är min.
 
 
Och så älskar jag att befinna mig i Stockholm.
 

dag 3 - min spotifylista

Jag har ju så många listor. Dubstep-listan, Cornelis-listan, När man var barn-listan, Vår & sommar-listor, Depp-lista. Allt möjligt på min fina spotify. Men den jag lyssnar på allra mest är väl den jag otippat kallar 'fanny'. Där finns allt och inget, gammalt som nytt, David Bowie samt Far & son, Bob Marley samt Foster the people, Amy Winehouse samt De vet du. Allt bara. En blandning av mitt liv typ. 
 

the perks of being a wallflower

 
Jag gillade verkligen den här filmen. 

DAG 2 - INSPIRERANDE PERSONER

Till att börja med, Joan Jett. Bara för att hon kämpat i hela sitt liv för något hon verkligen velat leva för, musiken. Och även med 50 år på ryggen kör hon. Hon är så jävla ball bara. 
 
 
 
Katarina Von Bredow, en av mina favoritförfattare som kan skriva på ett sätt som inte går att förklara. Älskar alla hennes böcker. Och för mig, som älskar att skriva, är hon en stor inspirationskälla.
 
 
 
Och slutligen, Loreen. För hennes röst, för hennes stil, för hennes jävla hår, för hennes skönhet. Men även för att hon visar till en inre skönhet, som jag beundrar. På något sätt inspirerar hon mig till att vara den jag vill vara.
 

DAG 1 - 7 SAKER OM MIG

Jag tror på ödet
 
Mitt drömresmål är Afrika
 
 
Jag vill ha min begravning på ett berg med rosa himmel, med He lives in you - Lebo M från lejonkungen
 
Jag kan inte vänta tills jag börjar gymnasiet
 
Jag är rädd för hur jag kommer se tillbaka på mitt liv när jag är 75
 
Jag önskar att jag levde på 60-talet
 
 
Till sist, vill jag säga att jag är glad över att vara jag.
 
 

DAGAR OM MIG

Eftersom att jag är kass på att blogga, tänker jag köra på det här istället. Som alla andra.

Dag 1 - Sju saker om mig

Dag 2 - Inspirerande personer

Dag 3 - Min Spotifylista   

Dag 4 - Bästa platsen på jorden  

Dag 5 - Ett favoritminne


14 MARS 13

 
Hade en ledig onsdag igår, vilket var skönt. Blev en skön torsdag också, med endast två lektioner pga håltimme. Tog hem Albert på lunch under den tiden, och när jag stack för min sista lektion stannade han kvar hos mig, och överraskade mig med ett städat rum när jag kom tillbaka. Han hade till och med vikt mina kläder! Vilken karl jag har, eller hur? (Får inte glömma att han köpt vindruvor, choklad & godis till mig också, åh vad han gör mig glad!!)
Avnjöt lite ananas och en skål flingor som ni ser på bilderna. Fick ett fotosug och var tvungen att fota både det, och mina fötter ihop med min ståtliga drömfångare, sådant skit jag tycker om att fota bara. Nej nu ska jag ringa Albert och somna med honom i luren. Ha det så fint människor!

4 MÅNADER

 
11 mars, och jag har varit världens lyckligaste flicka i fyra månader med världens finaste pojke. 
Du är bättre än bäst Albert.
 
Annars, var det även måndag idag, och vanliga lektioner är i full gång. Känns som att jag vill spy och gråta på samma gång. 

GALET SJUKT

Kära musikalveckor, nu är ni över & jag känner för att gråta en skvätt. Går inte att beskriva hur roligt jag haft, och vilka roliga människor jag bekantat mig med under dom här två veckorna. Och musikalen vart lyckad, rolig & galen. Galet sjukt vare ja! Kommer sakna det för mycket.


 
 
 
 
 

RSS 2.0