30 maj

 
Halvcharmiga bilder från idag då jag har städat hemkunskapen (fan vad handskar behövdes jappppp), och även tagit årets första dopp med Linnea nere vid Djulö. Fyfan vad kallt & fyfan vilken kärring jag är när det gäller att doppa sig. 
Bra dag, riktigt bra dag. Dessutom har jag storstädat min dammiga, röriga, stökiga, äckliga garderob så nu känns det bra. hejdå!

15 dagar kvar

Jag har en sådan skön känsla, FÖR ALLT PLUGG ÄR KLART. INGA MER LÄXOR FÖR FANNY.
Då får man le med tänderna såhär 
 

En lista över saker jag vill ha just nu

- En dagbok. Min är slut och jag känner att mina fingrar börjar krampa efter att få skriva ner hat samt kärlek och annat krimskrams som tonårslivet kan bjuda på.
 
 
- Nya kläder. Framförallt en långkjol, har nämligen förälskat mig i sånt där som fladdrar kring benen. Behöver även solglasögon (någon som vet var man kan köpa runda?), nya shorts, linnen, tröjor. Somriga kläder helt enkelt. Skriker vinter i min garderob.
 
- En hund. Ja, drömmen har alltid varit att ha en hund, enda sedan barnsben har en hund varit målet i mitt liv, typ. En liten mops vill jag ha, nu nu nu.
 
 
- Sommarlov. En lång jävla paus från skola och plugg med noll stress eller panik kommer sitta skapligt fint om ca 3 veckor. Längtar ihjäl mig alltså. 
 
- Ett slut på rasism och sexism. (Världsfred hallå).

 
Ja, jag borde sova men är icke trött. Därför får ni den här obetydliga "listan". 
Jaja, sov gott folk.
 
 

Kärlek vid Hjälmaren

 
 
 
 
Ja här är två bilder från hur resan bort till lilla Maren slutade. Mysipys vid en sjö. Glädje.

Kan verkligen inte vänta till sommaren nu, de sista läxorna är snart klara och dagarna försvinner bort mot sommarlov. Jag är så glad och lycklig, och det ska bli så otroligt skönt, men samtidigt är jag alldeles förtvivlad. Lämna Södra skolan och all dess brister och all dess charm? Nej nej nej. Gymnasiet känns för stort för lilla mig än. 

Mors dag

Igår gjorde jag nog det bästa jag gjort under hela min livstid. Och jag är så glad och stolt över mig själv.
Idag är det Morsans dag och jag ska iväg till Maren, till morfar och mormor och fira det hela med lite middag. Finfint! 

Måste också få er att titta på den här makalösa videon med en skön låt i slutet. Det här är så jävla rätt.


Sexism & förtryck

 
Ni bara måste läsa det här, jag rös och fick även tårar i ögonen. Det här är precis vad vi lever i. 
Jag vet inte om ni sett eller tänkt på hur kvinnor blir framförda i till exempel reklamen, men ändå.
Vet inte vad mer jag kan säga, bara läs.(KLICKA PÅ BILDEN)

Paul McCartney

Gud vad jag förälsat i mig i den här mannen. Så underbar musik.

Live and let die


Åh vad mysigt det är att ta min baby (min kamera) och pryda min kropp med långklänning med skönt tyg ut i vårkvällarna och fota. Älskvärt.
Brännbollsturneringen idag gick lite sådär, och slutade med en förbannad Fanny, jävla orättvisor utan logik gör en faktiskt ganska arg. Så de så. 

Fint

 
 
 
 

Jag har haft det riktigt bra den här helgen. Jag har trallat runt i shorts trots mina kritvita ben och faktiskt njutit av det. Jag har även varit på tjejmiddag hos Malin som blir 16 år imorgon, och det var så otroligt mysigt, tycker verkligen om de där flickorna. Jag har myst till eurovision med min pojke, åkt longboard, haft något slags vattenkrig med Albert och Benjamin och annat sånt där som jag klassar in i kategorin "sommargrejor som man älskar". Japp. Bara älskar vädret.
Imorgon är det måndag men inte en måndag att grina över, brännboll med alla söders nior kan vara rätt kul tror jag. Speciellt om man är indian.
 

Sommarvärme

 
Det ljuva sommarvädret för shorts & små magtröjor är här! Vilken känsla!

Till alla åttondeklassare

En såndär halvcharmig bild från valborg som jag tyckte var fin. Fast så var den inte det.

Jag tänker tillägna det här inlägget till alla åttondeklassare där ute; 
Jag vet vad ni tänker, jag har varit där, ni tänker att "åh snart går jag i nian, då ska jag kämpa. Fast i slutet, rätt nära inpå sommarlovet kommer det vara fett chill med massa roliga saker" FEL. Plugget kväver mig. För för för mycket. Spyr och dör och allt.

Min gose

 
Jag hatar att sova utan dig

Jag önskar jag vore rik

Har gått och blivit lite smått förälskad i blommor & starka färger. Så tråkigt med tanke på att jag alltid varit en helsvart människa och inte har en enda färgklick i garderoben....

Ett halvår

 
Den här helgen har jag varit med om den bästa dagen i mitt liv. Ett halvår med Albert, på Liseberg. Finns inga ord till hur bra det var, hur mycket vi skrattade, hur mycket vi åkte, hur mycket vi åt, hur mycket jag mådde illa, hur lycklig jag var, hur vackert det var från pariserhjulet på kvällen. Allt var bara för bra för att vara sant, Albert är för bra för att vara sann. 
Livet är så vackert just nu, och jag älskar allt.

GBG

Nu är vi på g till gbg. Fett g av oss!


Torsdag morgon

Jag har en såndär känsla... Min älskling ligger och sover bakom mig, och imorgon ska vi fara till Göteborg han och jag. Jag känner mig typ trygg, jag trivs.
 

Sommarläge & Göteborg

Jag är alldeles pirrig i hela kroppen. Sommaren är ju försatan här med hela 23 grader ute. Blev ju tvungen att köpa 3 bikinitoppar för det som jag förövrigt är supernöjd med. Riktigt skön dag det här, men det bästa av allt är överraskningen jag fick från Albert. I helgen tar han med mig upp till Göteborg för att träffa hans farmor och hans faster, och även gå på Liseberg bara han & jag, möta Göteborg-stad och så vidare, för att fira vår halvårsdag på lördag. Kan man ha en bättre pojke? Jag tror då fan inte det. Jag älskar dig Albert. Jag är så glad.

Första vackra dan i maj


RSS 2.0