I hate mondays

 
Får man vara skoltrött redan? Eller åtminstone mekatronik-trött? På fredag är det dags för prov igen och jag är inte redo på en fläck, har ångest som fan, orkar inte plugga och som plus på det luktar jag svett mer än någonsin förut. Faaan. (Egentligen är allt finemang och toppen och super, men inte ikväll. Inte ikväll då jag är trött och luktar svett.)

NAMNINSAMLING

http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=8062&fnvisa=namn#.UkhGCIZYOIY
 
Jag uppmanar ALLA till att gå in på denna länken (som tyvärr inte syns, men håll muspekaren över den här texten så ser ni nog vart ni ska klicka) och skriva under sitt namn som protest mot att killarna som utförde gruppvåldtäkt mot en 15-årig flicka frikändes. Trots att hon sa nej ett flertal gånger. Lagen säger tydligen att hon inte var i ett tillräckligt "hjälplöst tillstånd". En 15-årig flicka mot 6 stycken killar som en efter en våldtog henne, är inte det tillräckligt hjälplöst? Detta lär bara fler människor att det kan vara "okej" att våldta bara det inte är allt för "hjälplöst". VAD I HELVETE?! 
SKRIV UNDER SKRIV UNDER SKRIV UNDER. 

Fina vänner

 

She wants to know, just who i am

 

Fan för allt.

Har precis slutat min sista lektion för onsdagen. Medan jag väntar på att Rasmus ska sluta tar jag upp min lilla Mac och kollar igenom facebook. En länk dyker upp om en 12-årig pojke som våldtagit en 6-årig flicka. Dagen blev just mycket sämre och jag känner för att gråta. Redan vid den åldern? Vad har hans föräldrar lärt honom? "Jag bryr mig inte om hur hon mår" Har han även tillagt. En sexåring. Ett barn. En flicka som inte ens förstår vad sex är. En flicka som blir ärrad för livet. Rädd för livet. En flicka som fick börja sitt liv med en våldtäkt. Och det enda han behöver betala är 3000 i skadestånd. 3000 ynka små kronor för ett helt liv av rädsla.
(Var tvungen att skriva av mig någonstans) Fan för allt. FAN FÖR ALLT.

FULL CIRCLE

 
Full Circle med Half moon run, ett MÅSTE att lägga till på spotifylistan. Speciellt nu i höstetider(!!!)
Klicka på bilden

Tis 2218

 
Jag känner mig så stolt över mitt verk ni kan se här över. Ett mönsterkort jag lödit dit komponenter på, så fint jag gjort. Dagarna flyter förbi fort och hösten är redan här. Kämpade mig fram på cykeln i regnet imorse med lite nedlåtna, gråa, alldeles underbara sånger i hörlurarna. Allt är så mysigt just nu, jag diggar höst och jag längtar redan som ett barn efter vinter och snö. Hejdå och godnatt!
 

Brunett

Nu kan jag äntligen kalla mig själv brunett utan att behöva tveka. Nu behöver jag inte längre tänka på hur grått och spyfärgat mitt hår ser ut. Hurra! 

TRS

 
Nu är det fredag mina vänner, därför får ni den här låten att digga till medan ni smuttar på ett glas vin, äter god mat eller bara hänger. Ja. Själv, ska jag ut på restaurang ikväll. Min underbara pojkvän bjuder mig på mat på Rhodos - detta är något som ger en fjärilar i magen. Hoppas ni får en fin fredag, allihopa! 

Everything that kills me makes me feel alive


Tsunami

 
I måndags var det en sån där studiedag då man är hemma och spelar och hänger och äter. Men i mitt fall, pluggar arslet av sig. I tisdags var det en sån där "fan jag är visst sjuk"-dag då man är hemma och vilar och äter och dricker te. Men i mitt fall, pluggade arslet av mig. Idag, onsdag, reste jag mig upp ur sängen som en krigare och cyklade iväg mot skolan trots min snoriga näsa och min ständiga huvudvärk. Heja mig liksom. Imorgon är det KTC-dagen. Vet inte om jag ska heja på det eller inte. Det återstår att se. (slutar i alla fall 3 timmar senare än vad jag skulle jag gjort och det HEJAR VI INTE PÅ.) Kram på er!

FATTA

 
FATTA ATT SEX HANDLAR OM SAMTYCKE. Det spelar ingen roll vilka kläder hon har, det spelar ingen roll om hon kysser dig, det spelar ingen roll om hon tar med dig hem, det spelar ingen roll hur berusad hon är. Samtycke. Båda parter måste vilja. Aldrig göra något mot någons vilja. Aldrig utnyttja någon sexuellt. 
Jag är fruktansvärt glad att detta tas upp. Så jävla förbannat bra kampanj! HEJA!

Wrecking ball

 
 
Miley är duktig, och riktigt modig. Jag tycker att hennes nya video är vacker och att alla käftar fulla med skit kan stänga igen. Usch på er alla som hatar. 

Jag vet vilken dy hon varit i

Hejhopp! Här sitter jag och lyssnar på Håkan, småler lite grann och funderar. 
Den här veckan har gått fruktansvärt fort. Vi har tagit skolfoto (vilket jag inte vill se, vilket jag inte vill att någon ska se, någonsin), jag och Albert har invigit hans nya rum som de kämpat med så förbaskat, och förbaskat bra blev det. 10 månader med honom igår också. Jag har även påbörjat en novell i skolan som handlar om de äldre tidernas sexism och hur man med små knep kan bekämpa sådana idiotier. Det tror jag blir bra. 
Nu krigar vi lite till och sedan tar vi långhelg!
 
 

Struggle

 

Sön

 
Några bilder från min kära vän Rasmus partaj igår! Hade en riktigt bra kväll.
Idag åkte jag ut till Maren med familjen för att fira gamla mormor som fyllde 66 år i veckan. Hon kommer aldrig vara lika 6-ig som nu alltså! Hehe. Blev bjuden på massa massa gott som alltid, älskar mormors mat (dreggel dreggel)!!! Jaja, snart dags att sova då det är måndag imorgon igen. Bara att köra på! Godnatt folk
 
 

4 sep

 
Har inte så mycket mer bilder på min plutt-Mac än dessa halvcharmiga. 
Skolan flyter på och jag känner redan att jag lärt mig mer på de här två-tre veckorna än vad jag gjorde under hela grundskole-tiden. (Nästan i alla fall). Jag känner verkligen att jag valt rätt program också, mekatronik, elektromekanik, datorteknik. Det är toppen! Klassen & lärarna är mycket bra och jag trivs som fisken i vattnet. Ja, jag är supernöjd. 
 

1 september

 

RSS 2.0