and i can taste it, it's my sweet beginning

 

28/4

 
Två bilder ifrån lördagskvällens bravader som startade upp som ett parkhäng i sjukhusparken & avslutades på en spelning av Sunstroke (som för övrigt var sjukt duktiga). Hade en väldigt trevlig kväll med väldigt trevliga människor runt omkring mig. Men den kvällens alla fördelar drog även med sig en stor nackdel - jag blev DÖförkyld. Och därför har jag varit hemma från skolan idag, kollat på flera filmer & spelat lol. Kopplat av. Tyckt synd om mig själv. Knaprat Ipren. Osv. 

sommarkänslor

 
Har djulöhängt på en brygga med Albert & också tagit en cykeltur med honom i solen upp till Gastuberg (första gången jag var där). Det har varit så fint och jag är så glad för att han ger mig en chans till. Jag har saknat honom så. 

dagarna som gått

 
Var på fest i lördags med bra människor.
 
 
Firat min mors födelsedag samt påsk med påskmat & bebismys.
Ja, det är väl typ det jag gjort. Och nu är jag back in school vilket suger en hel del. Men idag kändes det helt ok då jag fick ett A på det muntliga nationella provet som jag nojjat så mycket kring. YAY! 
 

påsklov

 
Ja hej. Jag har påsklov och det flyter fort framåt mot slutet. Jag har i alla fall spenderat min lediga tid väl uppe i Stockholm med Linnea och hennes vänner. Var så jävla skönt att komma bort & prata av mig lite med Linnea. Skönt att bara vara där och då, tänka på annat. Vi grillade korv, vi sprang runt i stress, vi fikade och vi hade det bara allmänt gött. 
Tillbaka i Katrineholm har jag umgåtts med vänner, tränat & tagit 

sabla regn

 
Nu är jag helt slut. Utmattad. Trött. Men känner mig skön. Vi körde hårt tills vi var så varma att man nästan brände sig. Lol. Känns skönt nu efteråt, fastän jag innan helst stannat hemma och myst till en film i min stora mys-tröja. Tack för att du ändå fick med mig Ebba! 

gymnasiemässa

 
Onsdagar brukar ju vara mina korta softar-dagar, men denna onsdag var ett undantag. Har stressat mig till & från skolan i storm & regn, skyndat mig ner till Safiren för att prata med 8:or och 9:or på gymnasiemässan, och sedan skyndat vidare till mitt utvecklingssamtal som tydligen gick så pass bra att mami gav mig en hundring. Stressig, kall men bra dag. Hade väldigt roligt på gymnasiemässan med några av mina kära klasskamrater & förklarade stammigt fram varför man bör gå el. Snart ska jag iväg och träna med Ebba, vilket jag inte ser fram emot. Men ack, jag får ej svika den där träningsnarkomanen som alltid är så pepp på skiten. 

kevin 20 år

 
Imorgon fyller Kevin 20 år, vilket firades med släkten fullt ut idag, med smörgåstårta, kladdkaka, banantårta, kakor & dammsugare. Jag, satt mest med Mioh sovandes i famnen och dog så-söt-bebis-döden. Han är så rar och gullig och liten!!! Känner faktiskt att jag gjort gott ifrån mig idag. Så fort jag vaknade for jag nämligen till gymmet med Ebba där vi körde hårt i cirkus en timme, för att sedan fara hem igen och ta en dusch & därefter hälsa släkten välkomna. Ja, fin dag. 

lör 22.16

 
Det är lördagkväll, och jag har så fruktansvärt tråkigt. Så fruktansvärt jävla äckligt tråkigt. Inget sällskap förutom datorn, bara jag och datorn och inget mer. Jajaja, nog om tråkigheter. Jag mår rätt bra ändå, jag hade en bra kväll igår med två gölliga hundar & två gölliga grabbar + fler. OCH idag är nästan allt löst med Bråvalla, förhoppningsvis. Känns fett. 

onsdagar i mitt hjärta

 
Jag älskar verkligen onsdagar. Tre stycken bra lektioner tills jag slutar 11.40. Helt okej att faktiskt hinna med saker på en dag. Jag har haft en väldigt bra dag som avslutats med ljuvligt kvällssnack med Vide, långt kvällssnack om viktiga samt oviktiga saker. Från kärleksproblem till samhällsproblem. Ljuvligt, som sagt.

RSS 2.0