rummet

 
Lite av mitt nya rum + jag själv i mitt rum.

cuba craze

Ja, skolan har dragit igång vilket redan känns tungt. Har nämligen fått ett schema där jag slutar 4 näst intill varje dag, fett soft va??? Får bara hålla tummarna att jag överlever denna termin, med praktik och allt inräknat. 
Utöver det mår jag bara finfint, var på den knäppaste festen jag varit på i fredags - med Cuba-tema. Folk flabbade runt i blommiga skjortor och hattar, tills kläderna började flyga av dvs. Ja, tillslut var mer än hälften nakna, och vi både bastade och badade badkar. Jag tog chansen att hoppa studsmatta också, medan de andra hängde i "Syndastugan" som var fylld med laser-ljus. Alltså hur bra låter det inte?? 
 
 

min sommar

Men hej! Här har jag inte hörts av på ett tag, men nu när skolan drar igång kan jag lika gärna försöka dra igång med bloggen också. (Nej hade faktiskt bara lovat mig själv att göra ett bigass inlägg efter sommaren)
Så nu, när alla nya minnen & upplevelser finns att dela med sig av, delar jag med mig av dem.
 
 
- Jag har varit på bråvallajävel!!!! Det var FETT. 
 
 
- Jag har firat både Rasmus och Vides 18-årsdagar, vilket e stort.
 
 
- Blivit bjuden på finrestaurang.
 
 
 
- Bara haft bra, fina sommarkvällar. Grillat en massa med bra vänner, spelat basket, haft middagar med kortspel med mer med mer.
 
 
- Badat i vår 30-gradiga pool både MED och UTAN kläder. Hehe.
 
 
- Träffat William Spetz lite sådär i Bie. Häftigt bara.
 
 
 
- Fått en underbar liten kanin vid namn Alfred som jag redan älskar högt.
 
 
- Hälsat på min bästavän i Stockholm och även gått med i Pride-paraden, åh det var så magiskt och så roligt.
 
 
- Varit kattvakt åt Ebbas små småttingar.
 
 
- Jag har varit på återträff med hela gamla bie-gänget!!
 
 
- Och åkt på olika spontanresor till olika ställen med både vänner samt pojkvän. Till exempel till vackra Nyköping. (dit vill jag flytta sen)
 
Men jag har även sommarjobbat tre veckor av sommarlovet på dagis, med en drös underbara barn. Jag har också mist ännu en bror ifrån hemmet så numera är jag ägare till eget sovrum + eget vardagsrum. Jag har besökt mina kära morföräldrar. Jag har varit på bra hemmafester. Osvosv. 
Det här sommarlovet har helt enkelt varit oförglömligt. 

RSS 2.0