boy i adore you

 
when you say you love me, know i love you more

25 februari

 
Här är några bilder ifrån sportlovets partaj. Känns skit att vara tillbaka i skolbänken, har varit så trött de här två dagarna att jag lagt mig på bänkarna i korridorerna på rasterna och tagit mig powernaps. 
Mer om lovet som passerat? Jo, jag har väl haft SKITBRA och SKITDÅLIGA dagar som jag alltid kommer minnas. Har hittat på en massa saker vilket jag är glad över. Brukar ju inte bli så på kort-lov annars, vanligtvis degar man ju bara & sover. Men not this time!!!! Denna dag ska jag dock ägna åt deg, lol och chips. Tycker jag förtjänar det bara för att jag orkat vara vaken på lektionerna. 

sportlov

Ja men hej! Sportlov har jag tagit och det känns ack så jävla bra!! Har fördrivit tiden väldigt bra också, och bättre skall det bli.
 
Jag har för det första fått träffa min andra brorson, Mioh, som är sådär gudomligt gullig och söt. Är så stolt och glad faster.
 
Igår firades lovet in med en mini-roadtrip till Norrköping ihop med Albert, Rasmus & Stefan. Känslan när man glider fram med skyhög musik & bra vänner omkring en, lovely. I Norrköping käkade vi god mat och härjade runt. Jag slog även vad med Albert om han vågade gå fram till någon tjej och få en puss på kinden, vilket han gladeligen kom med bildbevis på sen. Haha!
 
På kvällen drev jag och Albert vidare hem till Robin för att bli bjudna på gooo tacopaj, kolla film & spela ps4. Bra kväll! 
 
Ja, lite så har det sett ut!
 
 
 

lycklig

 

15.18

 
ÄNTLIGEN har jag slutat för dagen (och dessutom överlevt ännu en torsdag, värsta dagen på veckan, till och med värre än måndagar tror jag). Jag slappar just nu framför teven med rostade limpamackor och väntar på klockan, ska nämligen få träffa min andre brorsson för första gången idag, vars namn är Mioh!! Ska bli så kul!

stora nyheter

Stora nyheter!! och jag mår B.R.A
 
 Stora nyhet nummer 1: Albert har fått körkort!!! Är så jätte jävla glad för hans skull och jag mår så bra när han är sådär lycklig så man verkligen ser det skina i hans ögon. Fan vad han kämpat, och nu äntligen!! Drog runt på en lång tripp genom hela stan + forssjö ihop med honom, Stefan, Moa och Philip ikväll med hög musik och sång. Sånt mår man fasiken bra av alltså. 
 
 
Stora nyhet nummer 2! Jag har för andra gången blivit faster, denna gången åt Mioh, hur gullig som helst! 
 
Kram på er!
 

blue jeans

Blue jeans, white shirt. Walked into the room, you know you made my eyes burn. 
It was like, James Dean, for sure. You're so fresh to death & sick as cancer. 
You were sorta punk rock, i grew up on hip hop. But you fit me better than my favorite sweater. 
And I know that love is mean, and love hurts.
But I still remember that day we met in November. I will love you 'til the end of time. 
 
I told you that no matter what you did, I'd be by your side. Cause I'm a ride or die. 
Whether you fail or fly. Well shit at least you tried. 

10 feb

 
Några bilder i från i lördags som för övrigt var en otroligt bra kväll. 
Har inte så mycket att säga, livet går helt enkelt upp & ner. Vissa dagar är bra, vissa dagar är sämre. Idag är en sån där dag då jag är nere på botten så jag har inte mycket mer att säga. Hoppas ni har det bra i alla fall.
 

vi var så säkra då

 
Denna dag har inte varit någon bra dag för fem öre. (Jo, fem öre kanske eftersom jag fått två nya micket fina klädesplagg & dessutom ätit pizza). Men annars, ingen bra dag. Har mått sämre än på väldigt länge, därav har jag sett ut som där över^, som en gast. (gast= ett övernaturligt väsen, en besättningsman på en båt eller en förening för arkeologistudenter vid Göteborgs univeristet. vilket jag liknar mest är upp till er.) I alla fall så ser jag mycket framemot morgondagen då jag får umgås med bra brudz hemma hos Ebba för festligheter. Jag tänker dansa hela natten. 
 
-vi var så säkra då, så säkra att vi glömde vad vi var säkra på-

vit-blond

 
 
Jag är så fruktansvärt sugen på att färga mitt hår lite sådär vit-blondt. Jag vill, jag vill, jag vill!!! (Snälla mamsen?...) 
 

bråvalla

 
Jag är riktigt utsliten idag, men ändå så fruktansvärt glad!! Trodde inte bråvalla kunde bjuda på bättre men så "plötsligt händer det". Kommer bli så jävla bra och jag är så jävla lycklig för att jag faktiskt ska vara där då allt detta djävulskap händer. !!!!!!!!!!!

Där över är bara några favoriterna som kommer 
 
 

hipp hurra

 
I går firade vi fina Sofia som fyllde 17 år i veckan! Var otroligt roligt med en drös fint folk som bringade mig glädje. 
 

RSS 2.0