sommarlov

 
FAN så skönt det är med sommarlov. Har redan helt glömt bort hur det är att sitta i skolbänken, har det bara bra och fint med vänner kring mig. 

2 dagar kvar

 
Utanför Forssjö finns detta vackra ställe, som jag körde iväg till ikväll med Albert, Victor, Lhiam och Stefan. Så härliga grabbar jag har till vänner. 
Har lämnat in alla böcker nu, rensat hela skåpet och väntar nu på den stunden man på riktigt kan säga att det äntligen är sommarlov igen. Jag har alltså gått ut mitt första år i gymnasiet om två dagar, vilket känns helt otroligt. När blev jag såhär stor liksom? Känns som om det var igår jag för första gången klev in på duveholm som en rädd och osäker råtta med en helt ny klass väntandes. Men det vart så himla bra. Jag är så glad för att jag valde el, jag är så glad för att jag fick en så himla bra klass och jag är bara så glad. Allt blev bra tillslut ändå. Och nu sitter jag här, med en dator full med virus, och är ändå lycklig.

sommarkänslor i ett enda stort virrvarr

 
I helgen har jag hängt med klassen för att fira Victor samt fira in sommarlovet, jag har sovit en hel del men också tagit en liten mini-roadtrip tll Fagerö med bra människor och grillat/käkat snask. Idag slutade jag mycket tidigare än vad schemat sa och fick på kvällskvisten med Jasmin och Victoria ut på cykel-ävenyr. ÄR SÅ GLAD - Sommarkänslorna flyter omkring i mig som ett enda stort virrvarr. Kan inte riktigt ta in att det snart är sommarlov, men nu är det bara 4 dagar kvar. Är sååååå PEPP på det, sååååå OPEPP på att gå i skolan imorgon. 

fågeln i vår kamin

 
Denna dagen, mina vänner, har varit både förfärlig och härlig. Möttes imorse av fågelskrik från vår kamin och små fötter knallandes långt upp i skorstenet. En liten fågelunge hade alltså ramlat ner från boet de hade uppe i skorstenet, ner i vår kamin, och fastnat. Var helt förstörd hela dagen, men tillslut fick vi ut stackarn (den hade alltså KÄMPAT sig ner hela vägen, satans krigare). Var så rädd att han inte skulle klara sig själv, men när den väl gömt sig bland buskar började den kvittra efter sin moder & vips så var hela kaja-släktet där och hjälpte stackarn. SÅ HÄFTIGT att se. Ja, vilken jävla dag. Vilken jävla krigar-fågel. 

långhelgen som smet förbi

 
Ja, långhelgen smeeeet verkligen förbi i rask jävla takt. Hann i alla fall få med mig mammis, Carola och Albert till Norrköping för shopping (!!!), extremt välbehövligt & nu är min garderob äntligen nöjd med shorts som passar, lite sommartoppar, ballerinaskor & en body. satt fint.
har även varit på reggaefestivalen som ägde rum på djulö, fick se kartellen och södra sidan vilket var jäkligt fett. fick även med mitt namn i tidningen vilket är FETT VÄRT att nämna. 
annars tog jag det mest lugnt, njöt och söp in tänket på att SNART är det slut för ett par månader, snart tar vi fanimej sommarlov

RSS 2.0