ryland's story

 
Den här filmen är en av de finaste jag sett. 
Jag drömmer om en värld där vi faktiskt inte behöver födas som söta, prydliga, rara, rosa-älskande flickor, eller hårda, tuffa, modiga grabbar. Jag drömmer om en värld där man föds som en individ, som ska accepteras och tolkas utifrån handlingar - inte utifrån könet. Jag drömmer om en värld där man som barn får växa upp utan dessa könsnormer, så att man kan växa upp och bli en människa med full kapacitet utifrån den man egentligen är. Jag drömmer om en värld där det inte längre finns krav, normer eller villkor på vem man ska vara som tjej eller som kille. Där alla accepteras. 

älskade mamma

 
Igår var det Mors dag, så jag måste passa på att hylla min kära mor som alltid ställt upp för mig, oavsett vilket läge jag varit i, oavsett hur besviken jag gjort henne. Och mamma, även om du tror att jag skäms över dig, så gör jag aldrig det. Jag är stolt över att du är min mamma, min smått larviga, tjuriga, gulliga, rara lilla mamma. Jag älskar dig!!
 
Alltså den här helgen har varit så bra. Har varit på parkhäng x2 med bra människor, har fått träffa min saknade Linnea, har varit på pride och upplevt en av de bästa dagarna i mitt liv, har varit ute i fina Maren och blivit bjuden på mors dag-mat av mina morföräldrar och jag har bara njutit av det vackra vädret. Mår så bra nu!!

springpride

 
Aldrig älskat människor så mycket. Aldrig gått med ett så stort leende så länge. Aldrig haft sådant hopp för mänskligheten. Tack Eskilstuna!!!! 

parkhäng

 

☼☼☼☼

 

25 grader

 
Idag var det 25 grader varmt och det försökte jag och Albert ta tag i. Vid 5 hamnade vi vid malmen-sjön där vi låg ett tag och bara hade det mysigt. Fikade lite och tog vara på solen. Är på sådant bra humör nu när sommaren äntligen är påväg!! Känns hur skönt som helst, allting. (Förutom matte-nationella på fredag, det kan gärna bara försvinna). 

tatueringar

 
 
SÅ FORT jag blir 18 år
 

18 maj

 
Lite bilder från det jag haft för mig sen sist jag bloggade. Jag har varit på bio tillsammans med en del från min kära klass och sett Godzilla, som jag tyckte var otroligt sevärd! Helgen startades upp med glass i solen, och sedan med fyra timmars barnvakts-sittande, vilket var supermysigt. Tycker så mycket om lilla Mioh och rara Leoh. Helt underbara är de! Sedan tog jag och Albert bilen ut till forssjö där vi träffade Vide och hans två nyinförskaffade får som var som två hundar. Har annars mest slappat under helgen men även festat lite granna på lördagskvällen. Summerat har jag haft en lång, solig, bra helg!! 

allt går susen

 
Har verkligen inget annat att bjuda på än bilder på miger. 
Jag är väldigt glad för stunden. Jag har skrivit ett prov i veckan som jag tror gick rätt så galant, och jag känner faktiskt att jag gjort bra ifrån mig i skolan överhuvudtaget. Denna onsdag har faktiskt varit extra bra pga kort dag (1 lektion - idrott) och pga bra kvällsfika med två underbart fina människor, Jasmin & Victoria. Är så glad för att vi nästa månad åker till Bråvalla tillsammans och softar järnet där (!!!). 
Alltså, är bara allmänt nöjd och tillfredsställd med livet. Jag har fina människor runt omkring mig och allt går susen. 

bruna håret come back

 
 Vill ha mitt bruna hår tillbaka so badly^... Och slippa plugga. 

9/5

 
Ännu en vecka har seglat förbi & det är fredag igen. Känns skönt då den här veckan varit lite stressfull med nationella, inför prov-snack, dumma lärare med mer med mer. Slutade dock väldigt tidigt i onsdags så jag och flertalet av el-ettorna slöt upp oss och käkade pizza på maistro. Fint. 
 
(JAG HAR ÄVEN BOKAT BRÅVALLA WIIIIIIIHOOOOOOOOO SÅ LYCKLIG)

från valborg & de lediga dagarna därpå

 
Jag firade valborg på en alldeles ljuvlig fest med många glada människor. Jag har fått nya kläder som jag nästan dyrkar. Jag har myst vid en brasa på ett berg med ett gäng bra grabbar. Jag har ätit thaimat (ett måste ju). Jag har varit barnvakt åt lilla Mioh som valde att både bajsa & spy just när jag & Albert var där. Jag har hälsat på kossor. Och så vidare, och så vidare. Fint ju. 

1 maj 2014

Jag är verkligen så sjukt lycklig över hur 1a maj såg ut i år. Att det var flera 100-tals som följde med Feministiskt Intiativ & att det var flera 100-tals som motdemonstrerade mot Svenskarnas Parti när de demonstrerade och ställde sig i vägen, samt att kyrkan drog igång sina klockor för att varna för fara, för att varna för nazisterna. Detta året blir ett fint politiskt år.
 
 
 
 

RSS 2.0